Kinderactiviteiten

eropuit-kinder

Kinder-kinderboerderijenKinderboerderij-debaak

kinder-kinderboerderijdebaak

Kinderboerderij De Baak te Beverwijk bestaat uit zeven verschillende gebouwen, waaronder een hoofdgebouw (kantoor, personeelsverblijf, groepsruimte), een knaagdierenverblijf, drie pluimveehokken, een watervogelverblijf met vijver en een schuilruimte voor geiten of andere dieren op de grote dierenweide. De kinderboerderij heeft vanaf de openbare toegangsweg twee ingangen, één voor de bezoekers en één voor de leveranciers/beheerders. De gebouwen, de aaiweide en het speelterreintje zijn bereikbaar vanaf een centraal plein met dakplatanen.

Streep

Kinder-animalfarm

Kinder-kinderboerderij-animalfarm

Animal Farm mag zich sinds 2007 officieel dierentuin noemen. Niet de grootste dierentuin van Nederland, maar wel 7 dagen per week gratis toegankelijk.
 
Op de Animal Farm komt u verschillende dieren tegen schildpadden, leguanen, neusberen,stekelvarkens, dwergmangoesten, diverse vogels en nog vele andere dieren.
Dierentuin Animal Farm is gelegen midden in het Willem Alexanderplantsoen te Beverwijk op een eiland in het water.

Kinder-speeltuinen

Natuurspeeltuin-mobydick

Midden in het centrum van Beverwijk ligt, tussen de huizen verstopt, een “OASE” voor kinderen en ouders: speeltuin Moby Dick. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, terwijl de ouders/verzorgers onder het genot van een kopje koffie of thee goed overzicht over de kinderen hebben. Voor de kleinste bezoekers is een leuke kleuterhoek aanwezig. Voor oudere kinderen valt er volop te klimmen en te klauteren. Moby Dick is ook toegankelijk voor kinderen met een handicap. Rondom de speeltuin is veel groen, wat betekent dat het qua geluid een rustige speeltuin genoemd mag worden.

Streep

jeugdenvreugd

speeltuin-Jeugdenvreugd

In deze speeltuin is het voor jong en oud goed vertoeven. Zo zijn er voor de kinderen schommels, een kabelbaan, een speelheuvel met klim en klauterdorp en vele andere speeltoestellen aanwezig.

Streep

Kinder-kindervreugd

peuterhoek

Iedereen mag spelen in de speeltuinen van heel klein tot dat de kinderen zich zelf te groot vinden. Kinderen tot zes (6) jaar dienen onder begeleiding van een ouder te zijn. Die hoeft zich dan niet te vervelen want u kunt plaats nemen op één van de vele bankjes die in de speeltuinen staan. Op het terras kunt u een consumptie kopen tegen een geringe prijs.

Streep

Reacties zijn gesloten.