Bioscoop / Theater

eropuit-bios

bioscoop-cineworld2Bioscoop-cineworld

In Beverwijk is een grote bioscoop, Cineworld, met 6 zalen. Eerst gezellig uit eten in het restaurant Cineac en vervolgens een filmpje pakken. Cineworld ligt naast het station van Beverwijk en is dus goed bereikbaar. Ook is er genoeg parkeergelegenheid als u met de auto wilt komen.

agenda-cineworld

Streep

Theater-kennemertheater2Theater-kennemertheater

In het theater vinden niet alleen voorstellingen plaats maar ook evenementen zoals vergaderingen, bedrijfspresentaties, recepties, congressen, diners en feesten.

Lees meer >

agenda-kennemertheater
 
Streep
 
 

UIT zijn en THUIS voelen in de Stadsschouwburg Velsen’, dat is het motto. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en de comfortabele theaterzaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor theatermakers en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in de regio.

 
agenda-stadsschouwburgvelsen
 
Streep
 
 
 

Reacties zijn gesloten.