Kunstbeoefening

centrumvoordekunstencentrumvdKunsten

Er gaat een wereld voor u open bij het Centrum voor de Kunsten.

De verbeeldingskracht van kinderen is grenzeloos. Heerlijk! Wie het geluk heeft op jonge leeftijd door begeesterde vakdocenten te worden begeleid en uitgedaagd, ontwikkelt ook flexibiliteit, reflectievermogen, communicatieve vaardigheden en creativiteit. En dat allemaal spelenderwijs. Met kinderen die er er net zo veel lol in hebben. Met stof die LEUK is.
 
En wat doet u als volwassene? Rustig doorkabbelen en doen wat u altijd al deed? En ondertussen mijmeren over hoe het geweest zou zijn als…. Of maakt u nog een paar sprongen? Maakt u liever geregeld iets nieuws mee? Volg de lessen beeldend, theater, jazzdans, klassiek ballet of die instrumentlessen en deel in de euforie. Talenten worden (her)ontdekt, kennis verdiept en die nieuwe sociale contacten zijn de kers op de taart. Geen zware verplichtingen in deze lessen, maar flexibele lesvormen. Instroom is op elk moment mogelijk. Eerst een proefles? Kan! Doen!
 
[slideshow_deploy id=’1953′]
 
dansscholen
 
Danssportcentrum La Passe
 
 
Totally Dance
 
 
 
Musical-dansschool Blijmond
 
 
 
 
 
Muzieklessen
Saxofoonles
[slideshow_deploy id=’2022′]
 

Als je saxofoon wilt leren spelen op de leukste en meest doeltreffende manier ben je aangekomen op het juiste adres.

Saxofonist en saxofoondocent André Homminga geeft les in allerlei bezettingen, in elke stijl en op elk niveau. Je kan privéles nemen, maar na drie maanden is het ook mogelijk om met twee of drie mensen les te krijgen.

Streep

Muziek en dans voor Peuters
Aliceploeg1
 
De cursus Muziek en Dans voor Peuters, landelijk bekend als Muziek op Schoot, is bedoeld voor een ouder (vader, moeder, oma, opa, oppas) met een kind tussen de 6 maanden en de 4 jaar. De cursus is breed van opzet, zodat de aandacht en fantasie van het jonge kind steeds geprikkeld blijft. Alice heeft een prachtige verzameling kindermuziekinstrumenten van hoge kwaliteit. Er worden oude en nieuwe liedjes gezongen en er wordt ingespeeld op de actualiteit (bijv. de jaargetijden). Ondertussen worden door al deze activiteiten de muzikale en algemene vaardigheden gestimuleerd (o.a. taal-spraak, fijne, kleine en grove motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling). De cursus speelt in op de verschillende ontwikkelingsfases van het kind, de groepen worden dan ook zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld. Aan het eind van elke les worden kopieën van de liedjes en versjes meegegeven als geheugensteuntje

 
Muziekhandel-
Timmer's Muziekhandel 
Timmermuziekhandel
Paul Timmer van Timmer Muziek bv staat voor een constante hoge kwaliteit en service als het gaat om zijn instrumenten, accessoires, zijn bladmuziek en reparaties. Een zeer ruime keuze uit gitaren, bassen, drumsets, digitale piano’s,keyboards, geluids- en lichtapparatuur, blaasinstrumenten en ga zo maar door. 
 
Timmer Muziek bv bestaat al sinds 1945 in het centrum van Beverwijk. Veel muzikanten kopen er graag en verschillende docenten bepalen mede het assortiment, in bv gitaren. Vanaf 2001 zijn zij gevestigd aan de Spoorsingel 49, tegenover de Dekamarkt. Hier konden zij een extra showroom/studio boven realiseren met een ruim magazijn.Een modern en uitgebreid assortiment bieden zij u, voor onverwacht lage prijzen! De medewerkers zijn ervaren muzikanten, ze schrikken niet van moeilijke vragen. Het bedrijf wordt ondersteund door een uitmuntende technische dienst, gitaarbouwer, pianostemmer en lesactiviteiten.Muziekonderwijs door enthousiaste docenten! Zij bemiddelen tussen leerlingen en leraren in lessen voor vele instrumenten.
Door de juiste contacten met muziekscholen, privé-leraren, en oefenruimtes kunnen zij u op weg helpen.
 
Beeldende Kunst
populusart!
 
[slideshow_deploy id=’2041′]
 
PopulusArt het sfeervolste atelier van Beverwijk verzorgt cursussen en workshops op creatief en educatief gebied, workshops op maat. Daarbij kan het gaan om contacten tussen medewerkers te stimuleren, samenwerking tot stand te brengen of gewoon voor ontspanning en plezier tijdens een vrijgezellenparty of familie uitje.
 
Streep
 
 
 

Reacties zijn gesloten.