Tips

Extra-tips

ifthenisnow

if then is now is hét platform om onze culturele erfenis en geschiedenis actief met elkaar te beleven en te verrijken, grensoverschrijdend nu in Nederland en in België. Door het verleden (THEN) met het heden (NOW) te verbinden, biedt if then is now een inspirerende belevenis die je kijk op de wereld verandert. Die je stimuleert om binnen de community actief bij te dragen, routes te maken en die je de kans geeft voorbereid op pad te gaan.
Jouw culturele reis begint hier!
Op if then is now vind je verhalen, belevenissen en achtergronden van Nederlandse, Belgische en Europese cultuurhistorische locaties, personen, en gebeurtenissen.
if then is now helpt je deze te koppelen aan de collectieschatten van musea en archieven.
Met toeristisch praktische informatie stimuleert if then is now je
  • om een trip te plannen
  • plaatsen te bezoeken
  • en nieuwe verhalen te beleven en te delen

Iedereen heeft wel herinneringen, inzichten of oude foto’s om te delen. Wil jij ook anderen inspireren en informeren? Dan ben je bij if then is now op de juiste plek.

if then is now is ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van het Amsterdam Museum, naar een idee van Menno Heling. if then is now is ontwikkeld met een projectsubsidie via de AgentschapNL regeling Innovatie Cultuuruitingen. if then is now werkt samen met een keur aan erfgoed- en toerismepartners op nationaal en regionaal niveau. De Bardijnen is in België de uitgever, redactie en toeristsche partner voor if then is now.
 

www.ifthenisnow.nl/nl/stad/beverwijk-stad

Streep

beverwijknieuws

breestraat

Beverwijk.Nieuws.nl is het lokale nieuws platform voor Beverwijk, Wijk aan Zee en omstreken!

www.beverwijk.nieuws.nl

Streep

Reacties zijn gesloten.