Winkelen

eropuit-winkelen

Woonboulevard

woonboulevard_1

De Beverwijkse woonboulevard was de eerste in zijn soort en is dan ook bekend in Nederland. De woonboulevard ligt aan de Parallelweg en trekt bezoekers uit alle regio’s.

Er is een uitgebreid assortiment aan winkels voor de inrichting van de woning. Van Auping tot BCC en van Leen Bakker tot Woon Express, de keuze bij Woonboulevard Beverwijk is reuze. Parkeren is gratis.

Streep

Binnenstad

Winkelstad Beverwijk Koopzondagen

De binnenstad van Beverwijk is het koop- en belevingscentrum van de regio, waar winkelen en uitgaan bij horeca, theater of bioscoop uitstekend gecombineerd kunnen worden. Op loopafstand van het bus- en treinstation vindt u winkels in de Breestraat, de Zeestraat, Begijnenstraat, Beverhof en Nieuwstraat. Door het aanbod van grote landelijke ketens en mooie speciaalzaken in en om de historische Breestraat, heeft Beverwijk veel te bieden. Elke woensdag is er een weekmarkt in de Breestraat.

Streep

beverhof

beverhof

Overdekt winkelen in Beverwijk, dat kan in winkelcentrum Beverhof. Het aanbod in ruim 30 winkels is divers in Food, Fashion & More. Bekijk het winkelaanbod >
 
U bezoekt Beverhof voor dagelijkse boodschappen, een goed advies in één van de speciaalzaken of een bezoek aan ons unieke versplein met veel, zo niet alle versproducten.
 
Het winkelcentrum is 6 dagen per week open. Bovendien doen veel winkels vrijwel elke maand mee aan de koopzondag. Openingstijden >
 
Winkelcentrum Beverhof ligt op ruim 5 minuten lopen vanaf station Beverwijk en 5 minuten rijden vanaf de snelweg A22. Er is ruime parkeergelegenheid vóór de deur.

Streep

Winkelcentrum Plantage ligt in de grootste wijk van Beverwijk Kuenenplein/Plantage, vlakbij het centrum van Beverwijk. Het is een ruim opgezette en groene wijk, met goede voorzieningen. waarbij vooral het winkelcentrum Plantage een parel is. Informatie over de winkels >

Streep

Marloterrein

Marloterrein

Het Marlo-Center is 25.000 m2 groot, daar zijn de grote bouw- en supermarkten te vinden.

Streep

Wijkerbaan

Dit multifunctionele winkelcentrum Wijkerbaan is in 2012 grootschalig gerenoveerd. Huurders, zoals Albert Heijn, Aldi en een aantal lokale ondernemers in de food en non-food sector, vormen samen een volledig wijkwinkelcentrum. Het omliggende gebied wordt in de aankomende jaren gerenoveerd in samenwerking met de woningcorporatie en de gemeente Beverwijk.

Streep

Reacties zijn gesloten.