Kennemer Theater

Adres
Kerkplein 1
1941 HD Beverwijk


www.kennemertheater.nl   |   T: 0251-221453
 
 Theater-kennemertheater
 
In het theater vinden niet alleen voorstellingen plaats maar ook evenementen zoals vergaderingen, bedrijfspresentaties, recepties, congressen, diners en feesten.
 
De Grote zaal is uitermate geschikt voor evenementen als seminars en jaarvergaderingen. Ook voor een diner tot 250 personen kunt u terecht in de Grote zaal. Een unieke combinatie van een diner begeleid door topentertainment is mogelijk. De Kleine zaal leent zich uitstekend voor recepties, lezingen, presentaties en diners.
 
Door de flexibele inrichting van beide zalen kan er bijna aan al uw wensen voldaan worden. Van een ontvangst op het toneel tot het laten uitvoeren van een exclusieve voorstelling voor u en uw gasten. Voor een creatieve en professionele invulling van uw evenement bent u hier aan het juiste adres. 
 
PORTEMONNEELOZE PAUZE
De prijs van uw entreebewijs is inclusief een vaste toeslag voor garderobe en een consumptie in de pauze. Dit voorkomt lange wachttijden aan het buffet. U kunt een keuze maken uit koffie, thee of het Hollands drankenassortiment. Voor de familievoorstellingen geldt een gereduceerde toeslag, er wordt dan ook geen acoholgeschonken. U kunt hiervoor uitsluitend koffie, thee of frisdrank verkrijgen.
 
Voor de voorstellingen in de Wijcker Swaen geldt een afwijkende toeslag van € 2,50 aangezien hier geen sprake is van een garderobe.
 
SLECHTHORENDEN
Slechthorenden kunnen kosteloos gebruik maken van de Sennheiser infrarood installatie door middel van een kinbeugel (frequentie 2.3 MHz). Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan deze tijdig bij de kassa te reserveren.
 
 
terug-eropuit
 
 
 

Upcoming Events

1 2 3

Reacties zijn gesloten.