Sportfondsenbad

Adres
Kuikensweg 84
1945 EP Beverwijk


sportfondsenbadbeverwijk.nl |  T: 0251-234363
 
 [slideshow_deploy id=’1179′]
 
Sportfondsenbad Beverwijk heeft een overdekt 6-baans 50-meterbad. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers. De diepte van dit bassin loopt op van 1.20 meter tot 3,5 meter.
 
Natuurlijk zijn ook de recreatieve zwemmers welkom! Op woensdag en zondag kunnen zij terecht. Behalve van het 50-meterbassin kunnen zij dan ook gebruik maken van het knusse instructiebassin. De diepte van dit bassin varieert van 30 cm tot 80 cm. Tijdens het recreatief zwemmen ligt er divers spelmateriaal in het water en zijn tevens de lage duikplank, de hoge duikplank en de waterglijbaan geopend.
Banenzwemmers kunnen iedere dag terecht om op eigen gelegenheid hun baantjes te trekken en hun conditie op peil te houden.
 
Direct aan het zwembad grenst een gezellige horeca waar een drankje en een kleine snack genuttigd kan worden. Het zwembad is de thuishaven van diverse watersportverenigingen. Waterpolo, wedstrijdzwemmen, duiken, het is allemaal mogelijk.
 
terug-eropuit
 

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.