Sport

Sport-zwembad

sportfondsenbad

[slideshow_deploy id=’1179′]

Sportfondsenbad Beverwijk heeft een overdekt 6-baans 50-meterbad. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers. De diepte van dit bassin loopt op van 1.20 meter tot 3,5 meter.
 
Natuurlijk zijn ook de recreatieve zwemmers welkom! Op woensdag en zondag kunnen zij terecht. Behalve van het 50-meterbassin kunnen zij dan ook gebruik maken van het knusse instructiebassin. De diepte van dit bassin varieert van 30 cm tot 80 cm. Tijdens het recreatief zwemmen ligt er divers spelmateriaal in het water en zijn tevens de lage duikplank, de hoge duikplank en de waterglijbaan geopend.
Banenzwemmers kunnen iedere dag terecht om op eigen gelegenheid hun baantjes te trekken en hun conditie op peil te houden.
 
Direct aan het zwembad grenst een gezellige horeca waar een drankje en een kleine snack genuttigd kan worden. Het zwembad is de thuishaven van diverse watersportverenigingen. Waterpolo, wedstrijdzwemmen, duiken, het is allemaal mogelijk.
 
Sport-sporthallen
Sportaccomodatiesbeverwijk
 
De gemeente Beverwijk heeft voor binnen- en buitensporten diverse sportaccommodaties beschikbaar. Nagenoeg alle sportaccommodaties in Beverwijk en Wijk aan Zee worden beheerd door de Stichting Sportaccommodatie Beverwijk. Voor het reserveren van een gymzaal, sporthal of -veld of vragen hierover, kunt u contact opnemen. 
 de walvis

kinheim

Sport-waterwijk

Sportraad

De Beverwijkse sportraad (BSR) is een overkoepelend orgaan van Beverwijkse sportverenigingen. Zij onderhoudt ook contact met de gemeente, het NOC*NSF en Sportservice Noord-Holland. De Beverwijkse Sportraad is gevestigd in Sporthal De Walvis.

dansscholen

Danssportcentrum La Passe

Totally Dance

Musical-dansschool Blijmond

sport-maneges
Sport-veccastables
 
 
Sport-buggenum
 
 
 
 
 
 
sport-lasergame
Sport-vuurlinie
 
Vuurlinie Beverwijk is de plek voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Op onze unieke locatie hebben wij, naast lasergamen, ook vele andere mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag, teamuitje of kinderfeestje.
 
 

Bij45 heeft alles in huis voor feestelijke, sportieve en zakelijke evenementen: naast zes bowlingbanen is er een sportsbar, een grillrestaurant en een glow in the dark-golfbaan.

Sport-golfbanen
[slideshow_deploy id=’1213′]
 
Sport-golfbaanheemskerk
 
Sport-golfbaanspaarnwoude
 
Streep
 
Sport-snowplanet
 
SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een beginners piste van 100 meter en een steile piste van 230 meter voor gevorderden. Bij SnowPlanet kunt u recreatief skiën en snowboarden, tevens worden er lessen/cursussen op elk niveau gegeven. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.
Streep

Reacties zijn gesloten.