ISOO.nu; centrum voor fotografie

Adres
Stationsplein 46
1948 LC Beverwijk


www.isoo.nu
 
 Isoo
 
ISOO.nu is het centrum voor fotografie in de regio IJmond en omgeving. Vanuit station Beverwijk organiseert ISOO exposities, lezingen, workshops en andere activiteiten. Gehuisvest in de mooie glazen locatie van het NS stationsplein in Beverwijk kunnen amateur- en beroepsfotografen elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen, plannen maken, activiteiten plannen en exposities organiseren.
 
Het centrum is laagdrempelig toegankelijk voor eenieder die is geïnteresseerd in fotografie en daarmee bezig is of wil zijn. Jong en oud. Zo is bijvoorbeeld ook Young Art betrokken bij de organisatie. In het centrum is altijd een foto-expositie. De openingstijden zullen nog beperkt zijn, maar worden uitgebreid zodra er voldoende mensen zijn die willen meedoen bij de organisatie en uitvoering van het fotocentrum. Als je interesse hebt om mee te doen, meld je dan aan bij info@isoo.nu.
 
ISOO.nu is een initiatief van de werkgroep fotografie van de Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk en bestaat uit René Beentjes, Jan Aardenburg, Michel Mulder, Hans v.d. Mast en de stadsfotograaf.
 
terug-historie

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.