Kerstspektakel

Datum / Tijd
11/12/2021
11:00 - 15:00

Locatie
Beverwijk Binnenstad

Categorie


Een Dickenskoor, Santa’s DJ met een saxofonist en diverse swingende dixieland bands zorgen, al wandelend, voor de muzikale aankleding in het centrum. Natuurlijk komen toch Elsa, Olaf en Spiderman naar Beverwijk! Van 11.00 – 15.00 uur komen ze samen met een fotograaf die, uiteraard op 1,5 meter en met mondkapje, de leukste foto’s van de kleintjes met hun superhelden maakt.

De Kerstman zelf is er uiteraard ook en hij neemt een stevig opgewaardeerde LEV-pas (de Beverwijkse giftcard) met zich mee. Het zou de klanten in het centrum dus zomaar kunnen gebeuren dat ze bij de kassa getrakteerd worden door Santa himself die de aankoop voor zijn rekening neemt.

Al shoppend is de kans ook erg groot dat bezoekers in het centrum de enveloppendames tegenkomen. Hun jurken van gouden enveloppen zitten vol met fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit het Beverwijkse centrum. Op vertoon van een kassabon kunnen klanten geweldige prijzen winnen of misschien zelfs extra shoptegoed op een LEV-pas.

In de winkels die zich daarvoor hebben aangemeld worden de klanten nog eens extra in de watten gelegd met het kerstcadeau bij uitstek, namelijk het december kraslot! Klanten boven de 18 jaar krijgen een enveloppe waarmee het lot kan worden opgehaald en misschien valt dit jaar de jackpot wel bij één van de trouwe bezoekers van Beverwijk Centrum!

Comments are closed.