Glock’45

Datum / Tijd
01/10/2023
15:00

Locatie
Café Camille

Categorie


Vrolijke Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll persiflage van een stel topmuzikanten rechtstreeks ingevlogen vanuit hun trailerpark in de USA. Country, Gospel, Bluegrass & Rock ‘n’ Roll. Alles wat de US te bieden heeft in een hilarische show.

Vrees het ergste en verwacht het beste. Een aanstekelijke combinatie van het slepende van country, de lach van de satire en de kracht van rock & roll. Gevatte teksten, close harmony en scheurende gitaren. Dit alles met vaart en energie gebracht.

Glock ’45 maakt countrysatirerock’n’roll. Yes, That’s an actual word.
Naast muziek is entertainment een belangrijk aspect van Glock ‘45.

Het verhaal gaat dat ze samen op een trailerpark wonen. Uit verveling zijn ze een band begonnen. Ín kostuum, ín de schmink, úit de comfort-zone, ín de gordijnen. Hun fascinatie voor Amerikaanse trailer trash cultuur zorgt voor gelijkenissen met televisieseries als Trailer Park Boys en My Name is Earl. Andere voorbeelden zijn Wheeler Walker Junior, Van Kooten en De Bie en Jiskefet: allen persiflerende acts die door middel van de combinatie van satire en goed geschreven muziek of sketches een spiegel voorhouden aan de Amerikaanse dan wel Nederlandse cultuur.

Reacties zijn gesloten.