Wereldrestaurant Beverhof

Adres
Beverhof 44
1941 EC Beverwijk


www.wereldrestaurantbeverhof.nl  |  0251 – 293570

Wereldrestaurant Beverhof is een van de grootste wereldkeukens van Nederland. U eet op basis van een all-in concept. Hierbij kunt u onbeperkt genieten van verschillende keukens voor de ultieme proeverij ervaring. Daarom betaald u niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt smullen van het eten en drinken. Wij bieden u gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid-Amerika. En voor vele een favoriet: het zeer uitgebreide dessert buffet. Er is voor ieder wat wils, dit bespaart zeker veel discussies over waar u wilt gaan eten.

Alle frisdrank, koffie & thee, verse sappen, bier en wijn zit bij de prijs inbegrepen. Deze kunt u dus ook onbeperkt benutten. Voor alcoholische dranken werken wij met een muntensysteem. Hierbij kunt u de muntjes kopen bij de kassa en deze bij de bar inwisselen voor het drankje naar uw keuze. Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er om uw legitimatie gevraagd.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven bij Beverhof. We hebben een speciaal verlaagd kinderbuffet waar ze zelf eten kunnen opscheppen. Daarnaast is de dessert-bar ook erg populair met o.a. een chocoladefontein en suikerspin-machine. Tevens hebben we een uitgebreide kinderspeelhoek. Hier kunnen kinderen na het eten hun energie kwijt terwijl de ouders verder kunnen genieten aan tafel.

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.