Heemskerkse Golfclub

Adres
Communicatieweg 18
1967 PR Heemskerk


www.heemskerksegolfclub.nl    |   T: 0251-250088
Baaninformatie T: 0251-241693   |   Restaurant: T: 0251-234773
 
 Golbaan-heemskerk
 
De holes van Golfbaan Heemskerk hebben een gezamenlijke lengte van 6126 meter, wat de baan tot één van de langste van Nederland maakt. Echt voer voor longhitters dus. De lengte van de baan komt misschien wel het meest tot uiting bij holes 11 en 17. Op vrijwel iedere hole tref je waterpartijen die ‘bewoont’ worden door de verschillende watervogels in het gebied.
 
Golfbaan Heemskerk heeft een groot clubhuis. Restaurant Grand Café De 19e heeft een uitgebreide en uitstekende menukaart. Tevens is het mogelijk om feesten en recepties te organiseren. Zie website: www.de19e.nl
 
Op het gebied van oefenfaciliteiten heeft Golfbaan Heemskerk ook voldoende te bieden. Er is een driving range, een chipping area en putting green aanwezig. Er is tevens een 9 holes par-3 baan voor beginnende spelers of voor mensen die snel even een ronde willen spelen. De Par 3 baan is omgeven door natuurlijke waterpartijen en heeft de vorm van een driehoek. Verder zijn de bunkerpartijen erg uitdagend en bieden de mogelijkheid deze eens flink te oefenen. De paden van de Par 3 baan zijn zo aangelegd dat gedurende de winterperiode deze nog steeds toegankelijk zijn voor handicarts en trolleys. U kunt vanaf de verschillende teeboxen deze uitdagende baan bespelen in ongeveer 1 á 2 uur. De Par 3 baan is toegankelijk voor zowel golfers met of zonder GolfVaardigsheidBewijs (GVB).
De Par 3 baan is te reserveren aan de receptiebalie van de Heemskerkse Golfclub.
 
terug-eropuit

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.