Broedmachine

Adres
Parallelweg 7
1948 NK Beverwijk


Missie
De Broedmachine is een plek waar ruimte is voor ontwikkeling, verbinding en samenwerking. De organisatie van de vereniging Broedmachine is transparant, open en ondersteunend aan de persoonlijke ontwikkeling en professionele groei van de leden. De Broedmachine stimuleert initiatieven die gebaseerd zijn op creativiteit, kwaliteit, ondernemerschap, eigen initiatief en innovatie. De Broedmachine is een veilige leeromgeving waar experimenten worden aangemoedigd.De Vereniging Broedmachine ondersteunt de continuïteit van Stichting Young Art Festival, zoals zij de continuïteit van de Vereniging Broedmachine ondersteunt in een gelijkwaardige en wederkerige relatie.

Door ons actief en positief met onze plek bezig te houden, willen wij een constructieve bijdrage leveren aan het economische en ruimtelijke landschap en het cultureel economische landschap.

De Broedmachine is een vereniging waar jonge mensen het hele jaar door een plek hebben waar zij terecht kunnen om hun eigen ambities waar te maken. In het gebouw vind je een gedeelde werkplaats, oefenruimtes en flexwerkplekken.

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Comments are closed.