Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer

Adres
Westerhoutplein 6
1943AA Beverwijk


www.desmaeckkamer.nl | T 0251-296220  06-38152131

Smaeckkamer

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer is gevestigd in het prachtige monumentale pand “Huize Westerhout”. De Brasserie is omgebouwd naar een vriendelijke, huiselijke woonkamer waarbij de authentieke details van het pand bewaart zijn gebleven.
Naast de brasserie ligt de Delftsblauwe kamer die geschikt is voor besloten partijen maar die ook voor lunch en diner gebruikt wordt. De ruimte is geschikt voor 30 personen.

Voor de kinderen is er een aparte afgesloten speelruimte waar zij naar hartenlust kunnen spelen. De (groot) ouders kunnen rustig genieten van een kopje koffie of thee terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken.
Bij mooi weer biedt het ruime terras van c.a. 250 m2 plaats aan 100 gasten en geeft uitzicht op het park, waar de kinderen ook heerlijk kunnen voetballen, badmintonnen of jeu de boulen.

De menukaart van de Smaeckkamer is net als het interieur samengesteld met vertrouwde en smakelijke gerechten voor het hele gezin. Op de kaart staan enkel gerechten bereid met eerlijke seizoens – & streekproducten; Hollands met een twist, smakelijk zonder poespas.

 

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.