Brafoer

Adres
Halve Maan 2
Beverwijk


www.brafoer.nl  |  www.facebook.com/brafoer  |  0251-221515

brafoer

Een tikkeltje eigenwijs, toch ook een beetje stoer, altijd zichzelf, authentiek en puur. Transparant in ons verhaal, eerlijk over ons concept. Lekkere stoere, verse (streek)gerechten van topkwaliteit.

Brafoer hecht waarde aan de historie van onze stad en we zijn trots op onze lokale helden. Van de aardappel, de aardbei tot onze Beverwijkse stadsgenoten: recht voor z’n raap, maar altijd gastvrij. We kunnen dan ook niet wachten om te vertellen dat Beverwijk een fantastische plek is. Een plek met historie, vol ondernemers- en handelsgeest, traditie en veelzijdigheid.

Bij Brafoer zit je gezellig en eet je goed. Geen ingewikkelde gerechten, maar bekende klassiekers in een ander jasje. Van een halve kip, heerlijke steaks, pasta tot een vers visje. Met onze eigen Brafoer-twist, dat dan weer wel.

Eind oktober is het zover. Vanaf dat moment laat Brafoer midden in het centrum van onze stad het stadshart net een tikkie harder slaan. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook. De plek voor koffie, lunch, borrel en diner. Voor jong en oud. Met z’n tweeën of met een groep, met collega’s of met kinderen.

Upcoming Events

Reacties zijn gesloten.