Workshop mobiele fotografie voor kinderen 8 t/m 12 jaar

Datum / Tijd
22/10/2021
14:00 - 15:30

Locatie
ISOO.nu; centrum voor fotografie

Categorie


Ontdekken, beleven en verbazen. Leren kijken naar en genieten van de natuur. Natuur is nooit ver weg. Natuur vind je ook in een park, vaak maar 5 of 10 minuutjes van je vandaan. De bosw8er, Evert-Jan, neemt jullie mee naar buiten als het weer het toelaat en gaat met jullie en je mobieltje (of andere camera) spannende foto’s maken.

Ben je tussen de 8 en de 12 jaar? Ga mee en ontdek; de natuur en je camera, beleef wat je kunt met die natuur en je camera en verbaas je over de leuke en spannende foto’s die jij kunt maken …..met een paar slimme trucs die je leert van Evert-Jan. En de kosten om mee te doen: helemaal niets deze keer! Gratis dus.

We verzamelen in de ruimte van ISOO, het centrum voor fotografie in de IJmond. We lopen met z’n allen naar een leuke locatie waar we foto’s kunnen maken. We komen terug in de ISOO ruimte en daar gaan we jullie foto’s bekijken. Iedereen krijgt daarna een printje van zijn/haar leukste, mooiste, grappigste foto. Natuurlijk heb je dan inmiddels ook iets te snoepen en te drinken gekregen.

Nog even een paar praktische punten: je ouders of oudere broers of zussen mogen je natuurlijk komen brengen en/of halen, maar ze mogen niet mee als we foto’s gaan maken. Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen aan de workshop. Mochten er te veel aanmeldingen zijn dan kijken we naar de volgorde van inschrijving. Verder zijn er naast de boswachter nog twee vrijwilligers om de groep te begeleiden.

Meld je snel aan via nel.luiken@gmail.com.

Comments are closed.