Tuinvogellezing voor volwassenen

Datum / Tijd
19/10/2021
19:00 - 20:00

Locatie
Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer

Categorie


Kom meer te weten over de leefgewoonten en het gedrag van verschillende tuinvogels. NME Beverwijk en Vogelhospitaal Haarlem nodig u uit voor een lezing over tuinvogels.

De lezing: Vlieg mee in de wereld van de tuinvogels. Wat zijn de meest voorkomende tuinvogels? Welk voer is geschikt? Hoe richt u de tuin vogelvriendelijk in en wat is de beste plek voor een nestkast? Al deze vragen zullen deze avond aan bod komen. 

Over het Vogelhospitaal Haarlem

Het vogelhospitaal bestaat sinds 1956 en is gevestigd in Haarlem. Naast het verlenen van hulp aan wilde vogels in nood is ook voorlichting en educatie inmiddels een belangrijk aspect binnen de organisatie. Het vogelhospitaal draait grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Het belooft een interessante avond te worden en al uw vragen zijn welkom.

Aanmelden

Deze lezing is alleen voor volwassenen. In verband met de 1,5 meter afstand zijn er slechts 14 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/tuinvogellezing. Indien u corona-gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u uw aanmelding te annuleren.

Comments are closed.