Theater: Het grote geheim van de Beverwijkse Haven

Datum / Tijd
19/10/2019
20:00 - 21:00

Locatie
Kop van de Haven Plein

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, nacht en tekst

Ziet u die containers in de haven van Beverwijk? Heeft u zich ooit afgevraagd wat daar in zit? Goederen voor het buitenland? Zeker. In sommige containers… Maar niemand weet dat er een speciaal opslagbedrijf in de haven zit, dat al honderden jaren verhalen uit de haven opslaat. Verhalen over Beverwijkers die met de elementen werken: lucht, aarde, water en vuur.

Opslag- en overslagbedrijf BEVER-SAGE (sinds 1298) werkt al ruim 700 jaar in de haven. Volledig uit het zicht onttrokken van de buitenwereld. Maar… na lang aandringen zijn ze voor één weekend, in het diepste geheim, bereid gevonden een aantal verhalencontainers in de haven van Beverwijk te openen. Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober wacht het BEVER-SAGE-schip in de Pijp op nieuwsgierige bezoekers.

U wordt van harte uitgenodigd om mee te varen en de verhalen van de Beverwijkse haven te ontdekken. Onder één voorwaarde: strikte geheimhouding. Het wordt een ontdekkingstocht voor het hele gezin.

Een verhaal van Erris van Ginkel.

Toegang gratis reserveren via: www.eventbrite.nl/e/tickets-theater-het-grote-geheim-van-de-beverwijkse-haven-74575016883

Comments are closed.