Roze Zaterdag

Datum / Tijd
29/06/2019
11:00

Locatie
Zeestraat-winkelstraat

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, tekst en buiten

Landelijk wordt er ieder jaar Roze Zaterdag gehouden in veel gemeenten in Nederland. Ook Beverwijk doet mee en laat de diversiteit van homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders zien om zo het begrip te vergroten. Alhoewel Beverwijk al hartstikke tolerant is, is het nog mooier om dat ook te vieren!

We hebben de hele dag natuurlijk passende muziek, je kunt trouwen-voor-een-dag in een trouwkapel, je kunt prachtige prijzen winnen in de roze bingo en natuurlijk kun je je skills op de stiletto meten met anderen in de stilettorace!

Opening

Zorg dat je rond 11 uur in de Zeestraat bent! We starten met een spectaculaire brassband die swingend door de straat trekt naar het podium.

Op het podium vindt de officiële opening plaats van de allereerste Roze Zaterdag Beverwijk!Wie en wat tref je die dag allemaal op het podium? We zetten het even allemaal voor je op een rijtje!

Matt Jaxxon

Matt Jaxxon

Een dijk van een stem, een meester in performance!

Matt Jaxxon zorgt er voor dat hij het publiek onderdeel laat zijn van de show. Pas dan is een optreden geslaagd.

Disco, Dance classics, Nederlandse Toppers, Matt is van alle markten thuis en krijgt mensen in beweging!

Lange Sjaan

Lange Sjaan

Lange Sjaan, de rasechte Beverwijker Ron van Eerden, heeft al eerder bewezen er een feestje van te kunnen maken. Ron’s alter ego, Lange Sjaan verzorgt ook voor ons een supercoole performance met een Abba-medley!

Bij een rasechte artiest hoort een rasecht Beverwijks bedrijf. Daarom ook sponsort WijckerInfra Ron van Eerden zelf!

Denny Braaf

Het repertoire van Denny is zeer veelzijdig. Naast zijn uitgebreide eigen Nederlandse repertoire zingt hij o.a. songs van Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones.

Denny Braaf heeft er heel veel zin in en kijkt de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen. Kortom, een artiest met muzikale ‘roots’ in hart en nieren!

The Dutch Diana Ross

Deze artiest mag niet ontbreken op ons Beverwijkse Feest der Inclusiviteit, Tolerantie en Liefde!

The Dutch Diana Ross staat garant voor een Glamour bühne show waarin zij uw gasten met haar imponerende optreden zo lijkt mee te voeren naar the Big American Dream!

Een muzikale reis waarin Glitter Glamour, zoals deze ooit ontstond in Las Vegas, de absolute boventoon voeren. Een ijzersterke bühne-act ,waarin de meest prachtige showkostuums en de grootste hits van Big Diva Diana Ross, onlosmakelijk het handelsmerk vormen van The Dutch Diana Ross!

Comments are closed.