Langhout Theaterproducties: Roodkapje – 6+

Datum / Tijd
19/12/2020
14:00

Locatie
Kennemer Theater

Categorie


Vanessa Wessels

Het ware verhaal van Roodkapje met leuke liedjes en veel humor.

Na de succesvolle opvoering van ‘Assepoester’ brengt Langhout Theaterproducties nu, met de inmiddels bekende Langhout-twist, het bekende sprookje ‘Roodkapje’.
Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud.

Meet & Greet
Er is na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Daar kunnen de kinderen samen op de foto met hun favoriete persoon of met allemaal!

Kleurplaat winactie
Vergeet niet de kleurplaat te downloaden en in te leveren voor aanvang van de voorstelling bij de theaterkassa, want voor de leukste/mooiste kleurplaat is er een leuke prijs te winnen!

Theaterverkenner op bezoek
Theaterverkenner Remco Beijer uit Beverwijk heeft Roodkapje samen met zijn dochter Lotte gezien op 22 december in Schouwburg Amstelveen. Lees hier Lotte haar ervaring.

Comments are closed.