De Franse Eijkel: Subtropique

Datum / Tijd
03/10/2020
19:30

Locatie
Kennemer Theater

Categorie


Absurdistische, humorvolle en muzikale cabaretperformance.

DE FRANSSE EIJKEL is een jong, dynamisch, onbevangen, muzikaal en prijswinnend cabaretduo. Na hun spetterende debuut was het reikhalzend uitkijken naar het vervolg. Nu zijn Sanne en Christian terug met ‘SUBTROPIQUE’, een humoristische en absurdistische cabaretperformance waarin de wereld wordt geschetst aan de hand van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs annex wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli. Je begrijpt: dit gaat geen doorsnee avondje cabaret of kleinkunst worden. Maar daar zat je vast niet op te wachten.

Recensies

Theaterkrant **** over ‘DE FRANSSE EIJKEL speelt’:
“Het theatrale vakmanschap en de originele vorm maken DE FRANSSE EIJKEL een duo waar je meer van wilt zien. Een nieuwe originele stem binnen het kleinkunstveld.”

Theaterparadijs **** over ‘DE FRANSSE EIJKEL speelt’:
“Ze gaan met zoveel energie van sketch naar sketch dat de voorstelling voorbij is voordat je er erg in hebt. Een groot compliment voor deze jonge makers!”

Website: www.defransseeijkel.nl

Comments are closed.