Carthago, symfonische rock, en Visser & Folmer

Datum / Tijd
11/12/2021
13:30

Locatie
Grote Kerk – Wijkertoren

Categorie


Kan een zwart-witafbeelding zijn van 3 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen en staande mensen

De instrumentale Symfonische rockband Carthago treedt op in de Grote Kerk. Rob van der Klooster op keyboards, Ruud van der Klooster slagwerk en Wout Folmer op bas.
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, gitaar en binnen
Voorprogramma: Visser & Folmer. De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Wout Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass. Er worden eigen, sfeervolle instrumentale composities, akoestisch gespeeld, waarin de gitaar en bas samensmelten tot bijna één instrument, waaruit een sterk eigen geluid groeit. Zo zijn er Impressionistisch en dromerig klinkende stukken als ”Vennewater”, het speelse ”Pete’s Garden” , Tango achtige stukken en stukken waarin de blues achtergrond van Visser en Folmer terug te horen zijn. De liefde voor muziek en speelplezier staat voorop, en de heren delen dit graag met het publiek. Daarom verzorgen zij het voorprogramma van Carthago
Het beloofd weer een mooie avond te worden.
Zaal open 18.30. Entree 5 euro. Aanmelden kan via grotekerkbeverwijk@gmail.com. Corona app check bij entree en vaste zitplaats in de zaal.

Comments are closed.