Bedrijfsbezoek: Tata Steel

Datum / Tijd
21/10/2021
11:00 - 12:00

Locatie
Hoogovensmuseum

Categorie


Het terrein van Tata Steel is zo groot als de stad Bussum en het terrein ligt verspreid over drie gemeenten. Achter de poorten van het bedrijf gebeurt veel: grondstoffen komen aan per schip en worden na verschillende processtappen vervoerd als rollen staal die per spoor, binnenvaartschip, zeeschip of vrachtwagen naar de klanten gaan. Uiteindelijk komt het staal, een duurzaam product dat oneindig recyclebaar is, terecht vele consumenten.

Wil jij weten hoe het proces van staal maken verloopt? Neem dan deel aan een van de bedrijfsrondleidingen per touringcar over het terrein van Tata Steel in IJmuiden!

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen vragen wij je om je kaartje zo tijdig mogelijk te annuleren: wij kunnen er dan nog iemand anders blij mee maken. Uiteraard gelden er voor het bezoek aan een dergelijk bedrijf strikte veiligheidsvoorschriften welke je bij aanmelding ontvangt. Neem deze goed door.

  • Wees op tijd!
  • Minimum leeftijd voor deze activiteit is 16 jaar.
  • Bezoekers dienen een geldig ID-Bewijs mee te nemen tijdens het bezoek
  • Het is tijdens het bezoek aan het bedrijfsterrein niet toegestaan om foto’s te maken.
  • Tijdens de inschrijfprocedure is het noodzakelijk aanvullende informatie per deelnemer op te geven.
  • Let op: om deel te nemen aan deze activiteit dien je over een eigen mondkapje + geldige “testen voor toegang” qr-code te beschikken.

Reserveren

Comments are closed.