Basisfotoworkshop Landschap in Het Duister door Nando Harmsen

Datum / Tijd
14/12/2019
17:00 - 21:00

Locatie
ISOO.nu; centrum voor fotografie

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en buiten

Landschappen fotograferen houdt niet op na zonsondergang, ook in het donker kan je op pad gaan om mooie foto’s te maken. In deze basisworkshop leer je je camera in het donker te gebruiken. Waar moet je op letten, en wat is er mogelijk binnen de grenzen van jouw camera? We gaan voor een landschap met sterrenhemel, maar het blijft natuurlijk afwachten of het weer meewerkt en in onze omgeving hebben we veel last van lichtvervuiling wat de uitdaging nog veel groter maakt.
We beginnen tijdens het blauwe uurtje in de dorpskern van Velsen-Zuid en als het duister invalt verhuizen we naar park Velserbeek.

Expositie in ISOO
ISOO organiseert vanaf oktober 2019 tot aan de zomervakantie van 2020 minimaal 5
workshops. Natuurlijk zijn de workshops er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat
hoog in het vaandel. Daarom wil ISOO de workshops nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de workshop heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de workshops hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen we deze foto’s met elkaar bewonderen en na afloop krijgt u uw foto (A4 formaat) meteen mee naar huis.

De kosten voor deze unieke workshop (inclusief dag-expositie en afdruk foto) zijn €69 p.p.
Reserveren kan via: workshops@isoo.nu
Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers; dus wees er snel bij!

Comments are closed.