Andries Tunru – Vlees, vis, wal en schip – Nationaal Theaterweekend 2020

Datum / Tijd
24/01/2020
20:30

Locatie
Kennemer Theater

Categorie


Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart

Vlees, vis, wal én schip: Andries Tunru wil alles tegelijk. Rust én ruimte. Hollen én stilstaan. Vrouwen én vastigheid. Sneller, beter, verder, meer. Maar waar vind je rust als de lat steeds verschuift? Hoe word je tevreden als je alles wil? Als je de high-score van Lingo wil verbreken, een klimaatneutrale wereldreis wil maken, maar ook je acht uur slaap wil pakken?

Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. U kent Andries van zijn columns op Radio 1, van het TV-programma Hufterproef of als helft van improvisatie-duo Beperkt Houdbaar. Of u kent hem nog niet. In dat geval: Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Na het binnenhalen van de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten is het nu -eindelijk!- tijd voor zijn avondvullende debuut.

Recensiequotes
“Een theatraal sterke performer met een spat zuivere timing” – NRC Handelsblad
“Origineel in zijn grappen en zijn spel” 
– Juryrapport Cameretten

“Debutant met flair” – Theaterkrant
“Zijn deelname aan Lingo en het smadelijke verlies, plus de al even smadelijke verliezersprijs, is lekker en hilarisch.”
“Andries Tunru heeft flair, (…) is alert en ad rem”

“Andries Tunru maakt hoge verwachtingen waar – Ilovetheater *****
“Meester in improvisatie”
“Van snelle grappen tot beeldende vertellingen (…) een veelbelovende start van mogelijk een grootse carrière”

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft.

Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats in het Kennemer Theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

*Inclusief garderobe en exclusief consumptie!

Comments are closed.